Choose your color scheme:
The Vette Barn  
 
Go Back   The Vette Barn > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: growth
Forum: C4 Open Discussion 04-15-2017, 07:10pm
Replies: 10
Views: 817
Posted By growth
I tried 2 brand new motors and neither of them...

I tried 2 brand new motors and neither of them worked. They are AC Delco units. Has anybody had problems with them?
Forum: C4 Open Discussion 04-15-2017, 02:54pm
Replies: 10
Views: 817
Posted By growth
I checked all the wires to and from the relay. I...

I checked all the wires to and from the relay. I also got 2 new antennas and they still don't. work. Any way I can check the antenna with ouy plugging it into the car?
Forum: C4 Open Discussion 04-13-2017, 04:10pm
Replies: 10
Views: 817
Posted By growth
Radio works but antenna no moves

Radio works but antenna no moves
Forum: C4 Open Discussion 04-13-2017, 02:31pm
Replies: 10
Views: 817
Posted By growth
I got the connector and replaced the relay. Got a...

I got the connector and replaced the relay. Got a new antenna and replaced it (WTF!) but the antenna will not go up. I have good power to the relay from the radio but still no work. I got another...
Forum: C4 Open Discussion 02-06-2017, 04:27pm
Replies: 10
Views: 817
Posted By growth
radio antenna

Have an 89 conv and was troubleshooting the radio antenna not working. Found the relay and connector was corroded. I can find a replacement relay but need the two connectors that go to it. Anybody...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 07:48pm.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2009 - 2019 The Vette Barn


Support the Barn:
 
Download the Mobile App;
 
Follow us on Facebook:

Become a Stall Owner

 

Apple iOS App        Google Android App

 

Visit our Facebook page