Choose your color scheme:
The Vette Barn  
 
Go Back   The Vette Barn > Search Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Cobra4B
Forum: C5 Open Discussion 03-18-2010, 10:25pm
Replies: 31
Views: 8,386
Posted By Cobra4B
Well.... it's only done it twice and I've been...

Well.... it's only done it twice and I've been nearly DDing the car for two months now. That said my Z06 has never done this in the 7 years I've owned it.
Forum: C5 Open Discussion 03-18-2010, 10:01pm
Replies: 31
Views: 8,386
Posted By Cobra4B
Just odd b/c the 2nd and final time it did this...

Just odd b/c the 2nd and final time it did this getting my 2nd key caused it to start instantly after 4ish attempts to start w/ the #1 key. Later in the day I tried the #1 key and it worked fine and...
Forum: C5 Open Discussion 03-18-2010, 09:53pm
Replies: 31
Views: 8,386
Posted By Cobra4B
I've got AAA and a few buddies w/ trailers. ...

I've got AAA and a few buddies w/ trailers. Stinks that my dad has my trailer permanently now that he has our race car at his place in NC.

Any chance this was indeed a dirty key chip thingy?
Forum: C5 Open Discussion 03-18-2010, 09:17pm
Replies: 31
Views: 8,386
Posted By Cobra4B
Thanks guys... I'm just going to have to wait...

Thanks guys... I'm just going to have to wait until it's good and broke to diagnose.
Forum: C5 Open Discussion 03-18-2010, 06:21pm
Replies: 31
Views: 8,386
Posted By Cobra4B
Thanks guys... Tom did you get that out of the...

Thanks guys... Tom did you get that out of the servic manual? If not, man I thought I was technical w/ these cars... well done :)

When it oes this I do not get the "click" you spoke about.... and...
Forum: C5 Open Discussion 03-18-2010, 03:56pm
Replies: 31
Views: 8,386
Posted By Cobra4B
Didn't pull codes... I recall hearing threads...

Didn't pull codes... I recall hearing threads about it on CF... usually it's when the little chip on the key wears down or gets gunked up to the point the ignition switch doesn't register the signal...
Forum: C5 Open Discussion 03-18-2010, 01:24pm
Replies: 31
Views: 8,386
Posted By Cobra4B
HELP: Sometimes the vert won't start... VATS system issue?

Every once in a blue moon my vert won't start... everything works, all power, gauges sweep, etc, but when you go to engage the starter nothing happens. The first time it did this it started after a...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 03:35pm.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2009 - 2019 The Vette Barn


Support the Barn:
 
Download the Mobile App;
 
Follow us on Facebook:

Become a Stall Owner

 

Apple iOS App        Google Android App

 

Visit our Facebook page